Música i Cinema. Posem so a una pel•lícula de dibuixos animats

Què faríeu davant la projecció d’una pel·lícula sense so? L’acceptaríeu, o més aviat reclamaríeu la música i els efectes sonors que haurien d’acompanyar les imatges? I si el so, la música i els efectes sonors els haguéssiu de fer vosaltres, improvisar-los.

Aquesta proposta us convida a descobrir la relació que existeix , i sempre ha existit, entre la música i el cinema. Veniu al Museu del Cinema a jugar. Fareu vosaltres mateixos una banda sonora amb les elements més bàsics. Deixeu que aquests elements us transportin mitjançant la vostra imaginació al món musical de les pel·lícules.

Amb els recursos que el museu posarà al vostre abast, experimentareu com la música i els elements sonors descriuen i complementen una imatge. Podreu crear la música amb l’ajuda de teclats i instruments de percussió, i els efectes sonors amb elements diversos, com l’aigua.

L’activitat es complementa amb una visita a l’exposició permanent del museu, on podreu comprovar que la relació entre música i imatge es tan vella com l’ésser humà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: