Animació per la pau

Qui de nosaltres no ha gaudit alguna vegada veient una pel·lícula de dibuixos animats?  Aquesta activitat ens permetrà descobrir els secrets de l’animació de les imatges des dels seus orígens i fins avui. Com va sorgir la idea d’animar les imatges? Quina va ser la primera tècnica? Quin és el principi més bàsic? Com va evolucionar l’animació fins arribar als nostres dies? 

Visitarem les sales del Museu per veure com la dèria d’aconseguir imatges en moviment és molt remota, tan remota com el desig d’explicar històries. Un viatge animat des de les ombres xineses, les plaques de llanterna màgica, els primers dibuixos animats fins arribar a la projecció amb el cinema Nic.

Al taller experimentarem el fet de donar moviment a una imatge fixa, i experimentaran el recurs de l’animació aplicat al treball transversal de la pau.  Els ensenyarem els primers curtmetratges d’animació, dedicats a la pau i després els alumnes hauran de fer la seva pròpia animació amb aquest valor, transversal, universal i tan necessari.  Al final del taller, animarem als alumnes a que continuïn treballant i elaborin una animació audiovisual per presentar al concurs d’animacions per la pau, que organitza la Fundació per la Pau.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: