8è SEMINARI SOBRE ELS ANTECEDENTS I ORÍGENS DEL CINEMA. La construcció de l’actualitat en el cinema dels orígens


Demà, 31 de març, començarà el 8è seminari sobre els antecedents i orígens del cinema, organitzat conjuntament pel Museu del Cinema i per la Universitat de Girona.

L’objectiu d’aquest seminari (únic en la seva temàtica a Espanya) és ser al mateix temps un fòrum de discussió i debat sobre un tema relacionat amb els antecedents i orígens del cinema i també ser un espai on els investigadors puguin difondre les seves recerques en aquests àmbits.

Durant dos dies diversos especialistes i investigadors exposaran les seves reflexions i debatran amb els assistents sobre el tema central del seminari. Les ponències i comunicacions es publicaran l’any vinent perquè tothom que hi estigui interessat en pugui gaudir.

Programa 8è Seminari

Sessió de cinema dels primers temps oberta al públic

Com en anteriors edicions, el programa del Seminari es completarà amb una sessió cinematogràfica oberta al públic, amb música en directe al Cinema Truffaut, que mostrarà aquells films que responen a la temàtica tractada durant les sessions del Seminari i que formen part del fons de la Filmoteca de Catalunya i han estat restaurats recentment. Aquesta projecció tindrà lloc el dijous 31 de març a les 20.30h al Cinema Truffaut, amb acompanyament a càrrec de Joan Pineda i presentació a càrrec de Mariona Bruzzo, cap de l’Arxiu de la Filmoteca de Catalunya, i Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: