Presentació llibres de didàctica del cinema

En Ramón Breu i l’Alba Ambrós són dos docents, experts en l’educació cinematogràfica a les escoles i autors de diverses publicacions sobre cinema i educació adreçades a mestres i professors que volen introduir el cinema a les seeves aules. El Museu del Cinema vol presentar-vos els seus dos últims llibres sobre cinema i educació, publicats per l’editorial Graò.

CinEscola. Propostes didàctiques de cinema a primària i secundària. Ramon Breu i Alba Ambrós. 2011

El llibre presenta dotze propostes didàctiques per treballar el cinema i amb el cinema a les escoles, totes elles connectades amb el currículum escolar. Aquesta publicació sorgeix del portal virtual d’Educació cinematogràfica: http://www.CinEscola.info, crada pels autors del llibre, on trobareu una oferta d’activitats educatives molt interessants per treballar el setè art a les aules.

10 ideas clave. Educar en medios de comunicacioón. La educación mediática. Ramon Breu i Alba Ambrós. Editorial Graó. 2011

Aquest llibre ofereix una visió dels principals aspectes que formen l’educació en comunicació: la gramàtica audiovisual, la creació de produccions audiovisuals a l’escola i la construcció de la capacitat crítica dels alumnes en les seves relacions amb tots els mitjans de comunicació. A més a més, exposa i justifica la necessitat de la implantació a les aules de l’educació en comunicació audiovisual que permeti formar una ciutadania competent, creativa i crítica davant dels continguts mediàtics.

Dia: dimecres 21 de setembre

Hora: 19.30h

Lloc: Museu del Cinema – Entrada lliure

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: