Girona, Flors de Cinema. Taller de curtmetratge documental

Aquest passat maig va tenir lloc la 58a EXPOSICIÓ DE FLORS, MONUMENTS, PATIS I JARDINS de la ciutat de Girona. El Servei Educatiu del Museu del Cinema va voler unir-se a aquesta activitat amb un taller educatiu: Girona, Flors de Cinema, taller de curtmetratge documental. En aquest taller hi van participar 3 Instituts de la ciutat (Sta. Eugènia, Maristes i Montilivi).

Girona, flors de Cinema és un taller de producció documental col·lectiva que vol oferir a les escoles participants les eines i les tècniques bàsiques per aprendre a convertir en imatges les històries de les persones, visitants, artistes, espais… que intervenen en l’exposició Temps de Flors.

Cada grup escolar filma les històries, les persones i els espais del Temps de Flors 2013 i amb totes les filmacions dels alumnes, editem un curt documental col·lectiu que mostri les diferents mirades dels alumnes sobre el Temps de Flors.

Les filmacions dels joves s’hauran d’inspirar en les primeres pel·lícules de la història que van ser gravades amb l’aparell que els germans Lumière van inventar, el cinematògraf, el qual va permetre retratar la vida quotidiana de la seva època. Les pel·lícules que van gravar eren d’un únic pla, amb una durada aproximada d’un minut i gravades amb càmera fixa.

Aquest taller va conduit per Joanot Cortès qui també és el director i l’editor del curt documental de la II edició de Girona, Flors de Cinema que podeu veure a continuació.

Aquí podeu veure els tràilers del curtmetratge:

Anuncis

Trackbacks / Pingbacks

  1. Flors de Cinema 2013 | ESPAI FANG - Juny 6, 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: