En producció: Girona, Flors de Cinema 2017

Els carrers de Girona s’omplen de flors per la 62a edició de Temps de Flors! Per això, estem en ple procés de gravació del documental col·lectiu Girona, flors de cinema amb els joves d’instituts majoritàriament de la ciutat.

Enguany, els participants que retraten el canvi de la vida dels ciutadans durant la preparació i l’exposició floral són l’Institut Montilivi, l’Intitut Santiago Sobrequés, el Col·legi Maristes de Girona i l’Institut Laudo de les Franqueses del Vallès.

Les filmacions sempre s’inspiren en les imatges gravades amb el cinematògraf dels germans Lumière que va permetre retratar la vida quotidiana de la seva època. Avui ens permet descobrir la mirada dels joves sobre les històries de persones, visitants, artistes, espais… que intervenen en l’exposició Temps de Flors.

La visió de l’exposició floral dels participants es recull en un documental col·lectiu que es projecta al Museu del Cinema durant els caps de setmana de Temps de Flors.

Podeu veure les projeccions del documental Girona, Flors de Cinema:

  • Projecte 2016: 13 i 14 de maig del 2017
  • Projecte 2017: 20 i 21 de maig del 2017

Aquest taller està essent dirigit per Joanot Cortés (director de cinema i educador) qui, juntament amb Anna Mitjà (productora audiovisual i educadora), també s’encarrega d’impartir-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: